30 June 2010

Täna poes

Kavatsesin küll kohe arhiivi minna, aga paraku see lükkus edasi. Esiteks seepärast, et hommikul ootasid mind juba ametlikud kirjad ja nõuded oma dokumentidest koopiaid teha ning kohe CIES-i saata. Nende ümberpildistamine, mahu vähendamine ja ühe blanketi täitmine võtsid kokku paar tundi. Õnneks on seekord minu käsutada ka lauaarvuti ja printer, millel isegi koopiate tegemise võimalus küljes. Taas väga lahke Eija poolt! 
Huvitav, et too ametnik isegi ei vabandanud, et nende tõttu pidin päev hiljem sõitma ja pileti muutmise eest lisasummad välja käima. Kuigi sellest märku andsin. Mida muud teha, kui nad hoopis kiidavad, et tulin ajal, kus muumalaine on natukeseks taganenud. 
Teine põhjus oli selles, et Eija maja eest hoolitseb tema äraolekul eestlasest abielupaar ja nende lahkel vastutulekul käisime autoga poes. Püüdsin endale u. nädalaks varusid soetada, eks näis. Head poodi päris lähedal ei ole, aga metroo peatus on tõesti u. 15 min jalutamise kaugusel, kui õiges suunas minna.
Kolmandaks loodan oma eelmisest käigust pooleli jäänud paberid ja siis pildistatu veel üle vaadata, et homme arhiivis kohe järje peale saada.